• Jautiena: 300-500 g, supjaustyta kubeliais
    • Alyvuogių aliejus: 3 valgomieji šaukštai
    • Pomidorų pasta: 1 maža tūtelė
    • Makaronai: 1/2 stiklinės ilgų
    • Svogūnai: 2 vidutinio dydžio, susmulkinti
    • Bulvės: 3 vidutinio dydžio, susmulkintos
    • Salieras: 2 stiebai, susmulkinti
    • Vanduo
    • Morkos: 3, susmulkintos
    • Cukinija: 2, susmulkintos
    • Ropės: 1, susmulkinta
    • Pomidorai: 2, susmulkinti
    • Kalendra
    • Džiovinti žirniai (nebūtinai)
    • Druska
    • Pipirai
    • Harisos padažas
    • Kalendros milteliai
    • Kmynai
    • Cinamonas
  1. Į molinį indą ar keptuvę įdėkite jautieną ir pakepinkite. Sudėkite daržoves, gerai išmaišykite. Įdėkite pomidorų pastos, prieskonių, Harisos padažo ir kalendros lapelių. Užpilkite vandeniu ir palikite pavirti apie 45 minutes.
  2. Po virimo, nukoškite troškinį, skystį pasilikite. Įdėkite mėsą atgal į keptuvę. Supilkite skystį. Prieš patiekiant, sudėkite makaronus ir pavirkite apie 7 minutes. Patiekiant užbarstykite kalendros lapelių. Bonne Chorba!