• miltai: 4 valgomųjų šaukštų
    • cukrus: 4 valgomųjų šaukštų
    • kakava: 2 valgomųjų šaukštų
    • kiaušiniai: 1
    • pienas: 3 valgomųjų šaukštų
    • aliejus: 3 valgomųjų šaukštų
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio (neprivaloma)

    *Pastaba – Visų produktų imkite po nubrauktą valgomąjį šaukštą.

  1. Pirmiausia į puodelį įmuškite bei išplakite kiaušinį, pilkite aliejų ir berkite cukrų. Tada pilkite pieną bei dėkite kakavą. Viską gerai išmaišykite. Po to suberkite miltus bei kepimo miltelius (pagal originalų receptą jie nėra būtini, bet aš įbėriau, kad pyragėlis tikrai iškiltų). Išmaišykite, kad neliktų gumulėlių, ir statykite puodelį į mikrobangų krosnelę. Nustatykite didžiausią galingumą bei laikmatį lygiai 3 minutėms.
  2. Man pačiai pyragėlis iškilo net virš puodelio kraštų, bet kadangiaš naudojau didelį puodelį, tai išimtas iš mikrobangų krosnelės kepinys sukrito. Bet pagal nurodytą produktų kiekį tokio dydžio jis ir turėtų būti. Skanaus!