• Žemės riešutų aliejus: 2 valgomieji šaukštai
    • svogūnai: 1 (supjaustytas)
    • Česnakai: 3 sutrintos skiltelės
    • jelapenai: 1 ilgas (smulkiai supjaustytas)
    • imbieras: 2 valgomieji šaukštai (šviežiai tarkuotas)
    • raudonoji kario pasta: 2 valgomieji šaukštai
    • raudonosios paprikos: 1 (išsėklinta ir supjaustyta)
    • Žaliosios pupelės: 100 g (supjaustytos)
    • Žaliosios citrinos lapeliai: 4 (plonai supjaustyti)
    • ryžiai: 4 stiklinės virtų ir pakepintų ryžių (1 1/3 stiklinės iš jų nevirti)
    • vištiena: 2 stiklinės (supjaustyta ir pakepinta)
    • tamari padažas arba sojų padažas: 2 valgomieji šaukštai
    • Žuvies padažas: 1 valgomasis šaukštas
    • bazilikų lapeliai arba įprastas bazilikas: 1/2 stiklinės
    • Citrinos žievelė: patiekimui
  1. Įkaitinkite aliejų gilioje keptuvėje ant vidutinės liepsnos. Pakepinkite svogūną, česnaką, pipirus ir imbierą 2-3 minutes, kol suminkštės.
  2. Įdėkite pastą ir pakepinkite dar 1 minutę, kol atsiras malonus aromatas.
  3. Įmaišykite papriką, pupeles ir žaliosios citrinos lapelius, pakepinkite 1-2 minutes kol daržovės suminkštės. Sudėkite pakepintus ryžius, vištieną, Tamari ir žuvies padažus, pakepinkite dar 2-3 minutes, kol pradės virti. Įmaišykite baziliką. Patiekite ryžius dubenėliuose su citrinos žievelėmis.