• Vištienos krūtinėlė: 1 (grilyje kepta, nulupta odele, sumulkinta)
    • Žirnių daigai: pusė indelio
    • Mėta: 1/4 stiklinės lapelių
    • Kalendra: 1/4 stiklinės lapelių
    • Raudonieji svogūnai: 1 (plonai supjaustytas)
    • Lavašai: 4
    • Švelnus čili padažas: patiekimui

    Padažui:

    • Žalioji citrina: 1
    • Aliejus: 1 valgomasis šaukštas
    • Rudasis cukrus: 2 valgomieji šaukštai
    • Žuvies padažas: 2 valgomieji šaukštai
    • Česnakai: 1 skiltelė (sutrinta)
    • Raudonieji čili pipirai: 1 (supjaustytas)
  1. Dubenyje sumaišykite vištieną su žirnių daigais, žolelėmis ir svogūnu.
  2. Padažas: išspauskite citrinos sultis. Sumaišykite ingredientus stiklainyje. Užpilkite ant vištienos salotų.
  3. Salotas sudėkite ant lavašo ir suvyniokite. Patiekite su padažu.