• Pasterizuotas pienas: 1/2 stiklinės
    • Kalendra: 1/3 stiklinės smulkintos
    • Citrinžolė: 1 stiebelis (susmulkintas)
    • Imbieras: 2 valgomieji šaukštai (smulkiai sutarkuotas)
    • Žalioji citrina: 1 citrinos sultys
    • Raudonieji čili pipirai: 2 (smulkiai supjaustyti)
    • Žuvies padažas: 2 valgomieji šaukštai
    • Vištiena: 500 g muštos nugarinės
    • Rudieji ryžiai: kepinti
    • Žaliosios citrinos žievelės
    • Kiniški kopūstai: 1 troškintas garuose (patiekimui)
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
  2. Dubenyje sumaišykite pasterizuotą pieną, kalendrą, citrinžoles, imbierą, sultis, čili ir žuvies padažus, gerai išmaišykite. Sudėkite vištieną ir dar kartą gerai išmaišykite masę.
  3. Sudėkite vištieną į kepimo skardą ir kepkite 10-15 minučių, kol iškeps. Patiekite su ryžiais, žaliosios citrinos žievelėmis ir kinišku kopūstu.